Aktuality
0

Syn je světová hvězda, on bude zápasit po jeho boku: Václav Sivák starší přiznává, kdy nastal zlom

Václava Siváka zná prakticky celý postojářský svět. Neporažená hvězda kickboxu má aktuální skóre 29-0 a skalpy famózních bojovníků v Rusku či polské KSW. Významnou roli v jeho kariéře však sehrál jeho otec Václav Sivák starší, který je rovněž velmi kvalitním postojářem. Na nejbližším turnaji RFA x IAF: Special Title Night vystoupí jen pár hodin před […]

Václava Siváka zná prakticky celý postojářský svět. Neporažená hvězda kickboxu má aktuální skóre 29-0 a skalpy famózních bojovníků v Rusku či polské KSW.

Významnou roli v jeho kariéře však sehrál jeho otec Václav Sivák starší, který je rovněž velmi kvalitním postojářem. Na nejbližším turnaji RFA x IAF: Special Title Night vystoupí jen pár hodin před svým synem a bude čelit ostřílenému Erkanu Muratovi. Akce proběhne 28. září a vstupenky si můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster.


Jeho zlom kariéry nastal nyní
Vašek Sivák mladší je po přestupu Tomáše Možného do MMA a odchodu z Glory v současnosti suverénně nejlepším česko-slovenským postojářem napříč všemi váhami. Během celé jeho kariéry našel oporu ve svém otci, který neustále stál po jeho boku. „Tohle je sen, který se stal skutečností, že Vašek je dobrý v tom, co dělá,“ řekl Václav Sivák starší.

Vašek je stále velmi mladý bojovník a už dlouhodobě patří mezi postojařskou elitu. Jeho otec je však přesvědčen, že jeho kariérní zlom nenastal v minulosti, přestože už má profi skóre 29-0. „Zlom Vaškovy kariéry, bych spíš řekl, že nastal teď,“ řekl na margo svého syna, který sbírá jeden skalp za druhým.

V Praze se na konci září představí na stejném galavečeři a půjde o historický moment obou organizací RFA i IAF, jelikož dosud na jejich turnajích nikdy nezápasili po boku otec se synem. „Znamená to samozřejmě pro mě hodně. Sice jsem nikdy nad tím takhle nepřemýšlel, ale znamená to pro mě hodně,“ přiznal otec šampiona RFA.


Přijdu a vyhraju
Jsou bojovníci, kteří mají do detailů rozpracovanou strategii a načten každý pohyb soupeře. Václav Sivák starší však nic podobného neřeší. „Moje plány na zápas s Erkanem jsou přijít a vyhrát. Zda se pak dále ukážu v RFA, to řeknu až poté, co proběhne tento zápas.“

Nic jednoduchého ale nečeká a makedonsko-český bojovník Erkan Murat je více než kvalitní oponent. „Erkan Murat je dobrý bojovník, respekt před ním. Probíhat to bude tak, že se budu snažit vyhrát. Jeho největší přednosti jsou ruce a box,“ ohodnotil svého nejbližšího soupeře. Duel Murat vs. Sivák st. proběhne 28. září a vstupenky si můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

autor: RFA

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!