Pozvánky
0

Sobota bude v Praze patřit muaythai!

V hale TJ Spoje Na Balkáně se nejdříve uskuteční další kolo muaythai ligy a večer bude pokračovat turnajem UPC Fight Night. Bohužel z důvodu zranění Michala Reissingera se neuskuteční odveta a zároveň titulový zápas o českého šampiona WMC s Michalem Janáčekem a tak tento duel uvidíme jindy. I tak si fanoušci muaythai přijdou na své […]

V hale TJ Spoje Na Balkáně se nejdříve uskuteční další kolo muaythai ligy a večer bude pokračovat turnajem UPC Fight Night.

Bohužel z důvodu zranění Michala Reissingera se neuskuteční odveta a zároveň titulový zápas o českého šampiona WMC s Michalem Janáčekem a tak tento duel uvidíme jindy. I tak si fanoušci muaythai přijdou na své a těšíme se, že vytvoří stejně bouřlivou atmosféru jako loni.

Určitě si nenechte ujít zápas Jana Šindeláře s rozjetým Tony Coufalem, duel tvrďáka Daga Hoke s výborně fyzicky připraveným Tomášem Martínka, nebo souboj talentů Denis Hnídek vs Dominik Najman.

Večer začíná v 19:30 a vstupenky si můžete zakoupit do pátečního odpoledne na recepci ve Spejbl gymu za 299 Kč nebo v sobotu na místě.

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!