Aktuality
0

Tolja Hunanyan před titulovou bitvou v Polsku: „Čekám pětikolovou válku proti místní hvězdě“

Kariéra Tolji Hunanyana se pomalu a jistě blíží ke konci, ještě pořád má ale sílu postavit se velkým výzvám v ringu. A jedna taková přijde už v sobotu, kdy ho čeká titulový zápas v K1 v rámci polské organizace Babilon. Anatoli Hunanyan se připravuje na svůj nadcházející titulový zápas v polské organizaci Babilon, který proběhne […]

Kariéra Tolji Hunanyana se pomalu a jistě blíží ke konci, ještě pořád má ale sílu postavit se velkým výzvám v ringu. A jedna taková přijde už v sobotu, kdy ho čeká titulový zápas v K1 v rámci polské organizace Babilon.

Anatoli Hunanyan se připravuje na svůj nadcházející titulový zápas v polské organizaci Babilon, který proběhne již tuto sobotu. „V Polsku mám silné renomé, celá postojová scéna mě tam zná,“ vysvětluje, jak se dostal k této nabídce. Pro Tolju není polská bojová scéna cizí, již dříve zde slavil úspěchy. „Zápasil jsem v Polsku čtyřikrát – třikrát jsem vyhrál, jednou mě zařízli,“ vzpomíná na své dosavadní boje.

Jeho soupeřem bude zkušený veterán Rafal Dudek, který má bohaté zkušenosti i z prestižní organizace Glory. „Je mu 40 nebo 41 let, je to držák a čekám, že půjde o pětikolovou bitvu. Na body těžko vyhraju, je to místní star,“ odhaduje Tolja průběh zápasu. Hunanyan se těší na výzvu, ale zároveň je si vědom, že boj na domácí půdě jeho soupeře nebude snadný.

Anatoli už dříve získal titul v polské organizaci FEN a má šanci stát se držitelem prestižního „double“, což by znamenalo vítězství v titulových zápasech dvou různých polských organizací. „Neznám nikoho, kdo by to dokázal,“ říká s pokorou.

Ohledně své budoucnosti v bojových sportech zůstává opatrný. „Plán nemám, po zápase budu chytřejší,“ přiznává, že zatím nechává svou kariéru otevřenou. Fanoušci se mohou těšit na živé vysílání zápasu na polském televizním kanále, i když „žádné PPV není,“ jak dodává s úsměvem.

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!