Aktuality
0

Tři titulové zápasy, Česko proti zbytku světa: Brichta dostává další titulovou příležitost

Už tuto sobotu nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF s názvem Special Title Night 2. Stejně jako loni, i tentokrát se diváci mohou těšit na tři titulové zápasy, ve kterých se představí největší hvězdy organizací. Hlavním tahákem večera je Leo Brichta, který bezprostředně po jeho spanilé jízdě v polské KSW dostává další […]

Už tuto sobotu nás čeká další společný turnaj organizací RFA a IAF s názvem Special Title Night 2. Stejně jako loni, i tentokrát se diváci mohou těšit na tři titulové zápasy, ve kterých se představí největší hvězdy organizací.

Hlavním tahákem večera je Leo Brichta, který bezprostředně po jeho spanilé jízdě v polské KSW dostává další příležitost stát se šampionem. Galavečer proběhne 28.9. a vstupenky na něj si můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster.


Namísto Mezhidova lépe postavený soupeř
Původně měl Leo Brichta čelit současnému RFA šampionovi lehké váhy Arbimu Mezhidovovi. Ten však ze zápasu odstoupil, ale náhradní soupeř Jairo Pacheco by měl být pro Brichtu ještě těžší prověrka. Brazilec nikdy nebyl ukončen a jeho jediné dvě kariérní prohry přišly v elitní organizaci Bellator MMA.

Přestože Brichta prohrál poslední zápas, když v Liberci nestačil na rumunského šampiona Mirceu, v rámci organizace RFA je nadále neporažený. Až na výjimku jednoho zápasu ukončeného na NC, vyhrával ať už pod MMA nebo postojářskými pravidly. Zaznamenal několik skvělých skalpů v čele s Vítem Vokounem či Vítězslavem Rajnochem. Vítěz duelu Brichta vs. Pacheco se stane šampionem RFA x IAF.


Kozubovský a Záděra proti Maďarům
Zbývající dva titulové zápasy obstarají další čeští bojovníci Patrik Záděra a Matěj Kozubovský. Záděru čeká titulový duel se současným držitelem titulu Dominikem Bereczkim, pro kterého půjde o jeho první obhajobu. Bereczki má v rámci RFA tři vítězství bez prohry, zatímco Záděra táhl za kratší konec jen v souboji s Václavem Sivákem.

Dalším z dvojice titulových vyzyvatelů pod Real Fight pravidly bude Matěj Kozubovský, kterého vyzve Tamás Pirik. Kozubovský před zápasem na tiskové konferenci přiznal, že nebýt jeho posledního zápasu s Csabem Tóthem, pravděpodobně by už nikdy nezápasil. Po výhře ve 3. kole na KO se však vše změnilo a rázem český bojovník bojuje o titul RFA.

Kromě trojice titulových zápasů se fanoušci mohou těšit na několik konfrontací bojovníků RFA proti IAF. V pořadí jde už o třetí společný galavečer těchto dvou organizací. Turnaj proběhne tuto sobotu. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

autor: RFA

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!