Rozhovory
0

Společný galavečer RFA a IAF je za dveřmi: Růžička, Hošek a Orlov zabojují o titul, Monster si odbije debut

Po oznámení termínu 11. listopadu na své turnaje RFA a IAF dospěly k vzájemné spolupráci a místo pořádání dvou samostatných turnajů spojily síly. Výsledkem je turnaj RFA x IAF Special Title Night. Dohromady na něm uvidíme tři titulové zápasy a vrcholem večera bude duel šampiona IAF Stevena Krta, kterého vyzve legendární Petr Monster Kníže. Vstupenky […]

Po oznámení termínu 11. listopadu na své turnaje RFA a IAF dospěly k vzájemné spolupráci a místo pořádání dvou samostatných turnajů spojily síly. Výsledkem je turnaj RFA x IAF Special Title Night. Dohromady na něm uvidíme tři titulové zápasy a vrcholem večera bude duel šampiona IAF Stevena Krta, kterého vyzve legendární Petr Monster Kníže. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.cz.

shot by zetak | instagram.com/matuszetak

Trojice titulových zápasů

Původně měl být soupeřem Davida Hošek dočasný šampion Dominik Humburger. Ten však musel ze zápasu odstoupit a jeho místo zaujal dosud mezi profesionály nezdolaný Viktor Červinský. Český bojovník všechna tři vítězství nabyl v organizaci IAF a Hošek bude pro něj suverénně největší kariérní zkouška.

Jedna z nejdiskutovanějších postav domácí scény je v posledních měsících rozhodně Tadeáš Mawar Růžička. Elitní postojář vzbudil velkou pozornost především díky jeho oplétačkám se zákonem, ale tentokrát se pokusí zaujmout i tím, co mu jde nejlépe. V titulovém zápase pod Real Fight pravidly ho vyzve Jacob Mikula, který je připraven postarat se o jednu z největších senzací v historii domácí scény.

Změnu v titulovém zápase musela řešit i organizace I Am Fighter, když z nepochopitelných důvodů Alex Cverna zapomněl na to, že ho čeká titulový zápas, a mezitím si odskočil na MMA zápas do Nizozemska. Soupeřem Yevheniiho Orlova o titul těžké váhy bude tedy Holanďan Arya Hosseini.

shot by zetak | instagram.com/matuszetak

Debut legendy v RFA

Petr Monster Kníže patří ke stálicím domácí česko-slovenské scény. Zápasil ještě v dobách, kdy MMA neslo název Vale tudo a v kleci se mohlo dělat téměř všechno. Během své kariéry našel jen dva přemožitele a nyní ho čeká premiérové ​​vystoupení pod taktovkou RFA. V ní se už měl představit proti Josefu Wittnerovi, ale Monster byl nucen odstoupit ze zápasu pro zranění. Nyní bude jeho soupeřem šampion welterové váhy IAF Steven Krt. Duel je vypsán jako superfight, čili za předpokladu, že Monster potvrdí papírové předpoklady, změna na postu šampiona IAF se neděje. Celý galavečer proběhne už tuto sobotu 11. 11. v pražské UNYP Aréně. Akci můžete sledovat také prostřednictvím platformy PPV.

 

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!