Archiv
0

Čeká mě zápas o Vémolu

Teprve čtyřiadvacetiletý Makhmud Muradov před třemi lety přijel do Čech z Uzbekistánu, trénuje pod vedením Petra „Monster“ Kníže, vede vlastní team Muradov, profesionálně zápasí, ale také pracuje jako šéf ochranky jednoho klubu.     Na plzeňském Souboji Titánů jsi vyhrál přesvědčivě nad Robertem Kerteszem. Jak se ti zápasilo? Na Titánech byla skvělá atmosféra a tak […]

Teprve čtyřiadvacetiletý Makhmud Muradov před třemi lety přijel do Čech z Uzbekistánu, trénuje pod vedením Petra „Monster“ Kníže, vede vlastní team Muradov, profesionálně zápasí, ale také pracuje jako šéf ochranky jednoho klubu.  

 Muradov

Na plzeňském Souboji Titánů jsi vyhrál přesvědčivě nad Robertem Kerteszem. Jak se ti zápasilo?

Na Titánech byla skvělá atmosféra a tak se mi opravdu zápasilo skvěle. Zkusil jsem si v ringu i něco nového. Nechtěl jsem pospíchat a zbytečně se nechat zranit, ale upřímně jsem vůbec nečekal, že bude soupeř takový držák.
Jak byli s výkonem spokojeni trenéři?

Trenéři se mnou byli na 100% spokojení a doufám, že se zápas líbil i fanouškům.
To určitě líbil, obzvláště naskakovaná kolena. Teď tě ale čeká důležitý zápas na Fighting zone s polským soupeřem, kterému máš co vracet. 

Ano, teď 10. prosince mě čeká odveta s Polákem, který mě už porazil. O to víc se na ten zápas těším. Udělám vše, co bude v mých silách, aby ten pás zůstal doma.

12
Bonus pro vítěze bude šance zápasit s Karlosem Vémolou. Má tento fakt pro tebe velkou motivaci?

Já si moc vážím toho, že mám teoretickou šanci zápasit s takovým zápasníkem jako je Karlos. On toho už dokázal opravdu hodně, přeci jen se dostal do UFC. Ale nejdřív musím vyhrát tento zápas na Fighting zone a pak až teprve myslet na Karlose. Každopádně by zápas s ním byl pro mě obrovská zkušenost.  Pokud se mi podaří příští týden vyhrát, tak na sobě budu makat, abych Karlose překvapil a i porazil 🙂

Chceš zároveň někomu poděkovat?

Určitě, moc děkuji. Chtěl bych poděkovat svému trenérovi Petrovi „Monster“ Kníže, který je pro mne mnohem víc než jen trenér. Poděkování také patří André Reindersovi a Lukášovi Bártovi za to, že mě podporuje a trénuje. Děkuji kluci za to, že vás mám.

No a co sponzorům, těm nepoděkuješ?

Žádný velký sponzor za mnou nestojí, pomáhají mi ale kamarádi, jako je například Libor Jaroš. Moc jim všem děkuji a stejně tak fanouškům, kteří  mi fandí, věří a podporují.

1234

12345 1234567 123456789 121212 565656 85858 45454545 321

 

Share:
  • rss

Written by Lenka

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *